Fiat 500 Popstar: 199 euro per maand

Geen reacties

Tijdelijk lease je als consument de Fiat 500 Popstar vanaf 199 euro per maand. Alle vaste kosten inbegrepen natuurlijk. De auto komt in een hippe pastelkleur.

Een Fiat 500 leasen kan al vanaf 199 euro per maand. Dan rijd je 60 maanden lang, tot 7.500 kilometer per jaar, in de 500 Popstar TwinAir (60 pk) die in een leuke pasteltint is uitgevoerd. Natuurlijk is Fiat Private Lease voorzien van het Keurmerk Private Lease.

Daarnaast is het all-inclusive: in het lage maandbedrag zijn alle vaste kosten inbegrepen. Afleverkosten, afschrijving, rente, btw, motorrijtuigenbelasting, all-risk verzekering WA en Casco, pechulp, banden, reparatie, onderhoud en vervangend vervoer. Jij betaalt alleen nog voor het gebruik, zoals brandstof- en parkeerkosten. De actieprijs geldt voor het Budget-leasepakket; tegen een kleine meerprijs heb je een uitgebreider pack.

Alle voordelen op een rij

  • all-inclusive lease
  • vanaf € 199,-/maand
  • Keurmerk Private Lease

De Fiat 500 Popstar komt in de pastelkleur Azzuro Volare (blauw) of Rosso Corallo (rood); de bumpers en deurgrepen worden meegespoten in deze kleur. Standaard is het model voorzien van onder andere een in hoogte verstelbaar stuurwiel, elektrisch bedienbare en verwarmbare buitenspiegels, radio/mp3 met Aux en USB, Hill Holder, ‘Follow Me Home’-verlichting en wielsierdeksels.

Update

Fiat heeft deze actie nogmaals verlengd, nu tot en met 30 juni 2017. Alleen bij de aan de actie deelnemende Fiat-dealers.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone
Tags: