Fiat krediet vanaf 1,99 procent rente

Geen reacties

Kies de financiering die bij je past, Fiat geeft hoe dan ook een gunstige rente. Al vanaf 1,99 procent bij een looptijd tot 36 maanden. 

Wat past beter bij jouw financiële situatie: een krediet dat je snel kunt aflossen tegen bodemrente, of een iets hogere – maar nog altijd voordelige – rente waarbij je langer de tijd krijgt om af te betalen? Wat het ook wordt, Fiats kredietverlener FCA Capital verleent je een gunstige rente om de aankoop van je nieuwe Fiat te financieren. 

Looptijd tot 36 maanden

Kun je het gefinancierde deel al binnen 36 maanden terugbetalen dan rekent FCA Capital de zeer lage rente van slechts 1,99 procent. Daarmee ligt het maandbedrag op de Fiat Panda op slechts 219 euro per maand, dat van de Fiat 500 op 299 euro. Na 36 aflossingen ben je klaar met afbetalen, er geldt geen slottermijn.

Alle voordelen op een rij

  • looptijd 36 maanden:
  • 1,99 procent rente
  • looptijd 60 maanden:
  • 3,99 procent rente

Looptijd tot 60 maanden

Wil je 60 maanden de tijd hebben om het krediet af te lossen, dan brengt FCA Capital 3,99 procent rente in rekening. Een deel van het te financieren bedrag betaal je dan in een keer, als slottermijn, tegelijk met de laatste maandtermijn. Zo blijft ook het maandbedrag voor dit krediet aantrekkelijk.

Vraag de Fiat-dealer naar een berekening op maat. De dealer zorgt ook voor de aanvraag van het krediet. Daarbij geldt een acceptatieprocedure en worden je persoonlijke gegevens getoetst en geregistreerd bij het BKR te Tiel.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone
Tags: