Fiat Mobile Drive Bonus

Geen reacties

Fiat biedt de laatste connectiviteitsoplossingen. De actie met de Mobile Drive Bonus en het gratis abonnement op muziekdienst Deezer maken dit nóg leuker. 

Infotainment is tegenwoordig een must en Fiat voldoet daaraan. Om dat nog eens te benadrukken zet het merk een aantal van zijn modellen in het zonnetje. Koop je een nieuwe, ongeregistreerde Fiat Panda, Punto of Tipo (sedan, hatchback of stationwagon) dan ontvang je een Mobile Drive Bonus die oploopt tot 1.000 euro. Is je aankoop een nieuwe Fiat 500, 500L of 500X dan bedraagt de Mobile Drive Bonus zelfs maximaal 3.000 euro. 

Daarnaast levert de Fiat-dealer bij deze modellen 12 maanden lang gratis een Premium+ abonnement bij muziekstreamingdienst Deezer. Daarmee kun je onbeperkt online en offline muziek van hoge kwaliteit beluisteren, ook in je auto. 

Alle voordelen op een rij

  • Mobile Drive Bonus
  • 12 maanden Deezer
  • voor Fiat-infotainment

De hoogte van de Mobile Drive Bonus is afhankelijk van het model, de uitvoering en motorisering die je bestelt. De Fiat-dealer kan hierover uitsluitsel geven. Vraag ook naar de Fiat 500 Mirror-modellen die standaard beschikken over smartphone-uitwisseling.

Update

De bonus op de 500-familie is verhoogd tot bovengenoemd bedrag. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone
Tags: