Wintercheck Fiat en Jeep

Geen reacties

Het is nu tijd voor een Wintercheck van je Fiat of Jeep. De dealer vult gratis vloeistoffen bij. Ben je in het bezit van de ServicePlus Pas dan is de inspectie geheel gratis. 

De Fiat- en Jeep-dealers zijn klaar om je auto te controleren op zestien wintergevoelige onderdelen. Het doel van deze Winterinspectie is om te bepalen of je Fiat of Jeep probleemloos de winter doorkan of dat daarvoor extra werkzaamheden nodig zijn. Zo hoef je daar niet onzeker over te zijn of – erger nog – dit pas ontdekken als het al te laat is.

De dealers vragen 12,95 euro voor de Wintercheck. Ben je echter in het bezit van de ServicePlus Pas – de 24/7 Europese pechhulp van de Fiat/Chrysler-merken – dan wordt de Wintercheck gratis aangeboden. 

De Jeep- of Fiat-dealer vult indien nodig ook vloeistoffen (behalve motorolie) gratis bij, tot maximaal 1 liter. En dan ontvang je daarbij nog een voordeelgids. Daarin staan interessante acties plus kortingen op dagjes uit. Maak dus tijdig een afspraak met de dealer voor de Wintercheck. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone
Tags: