Wintercheck Fiat, Jeep en Alfa Romeo

Geen reacties

De dealers van Fiat, Jeep en Alfa Romeo zijn klaar voor de Wintercheck. Daarnaast bieden ze voordeel op banden en andere winterse accessoires. 

Zelfs een zachte winter kan zwaar zijn voor je auto. Om nog maar te zwijgen van de plotse, strenge winterdagen in ons land. Laat daarom, voordat de winter echt inzet, jouw Fiat, Jeep of Alfa Romeo door de dealer controleren.

De dealers bieden de Wintercheck momenteel aan voor slechts 12,95 euro. Daarvoor kijken ze de auto na op zestien onderdelen, waarvan het functioneren essentieel is om de winter probleemloos door te komen. Na afloop ontvang je een ijskrabber cadeau. 

Tijdens de Wintercheck-periode organiseren de Alfa Romeo-, Jeep- en Fiat-dealers ook andere winteraanbiedingen. Zo ontvang je 40 euro ‘cashback’ op Bridgestone-banden. De Fiat-dealer verstrekt verder 20 procent korting op een nieuwe accu en biedt (net als Alfa Romeo) ruitenwissersets aan voor slechts 39,95 euro.

Bij Jeep en Alfa Romeo ontvang je 50 euro voordeel op Mopar Connect, de online diensten voor onderhoud, brandstofpeil, pech enzovoort. Ook worden alle winteraccessoires die je aanschaft bij de Jeep- en Alfa Romeo-dealers kosteloos gemonteerd.

Update

Nu ook bij de Alfa Romeo-dealer voordelige ruitenwissersets.

Tags: