Opgroeien en toch jong blijven

Growing Up is cool, daarom is er nu de Fiat 500L. De 500L is een familie auto om samen mee te reizen en biedt ruimte en veiligheid voor alles en iedereen. De innovatieve motor combineert zuinig brandstofverbruik met indrukwekkende prestaties. Stap in de Fiat 500L en laat je verrassen.

Alle ruimte voor stijl

Met zijn 3,17 m3 aan interieurruimte combineert de nieuwe 500L de ruimte en veelzijdigheid van een fullsize MPV met de klasse van typische Italiaanse interieurstyling.

Fiat 500L

Stijl ontmoet functie

Het interieur van de nieuwe 500L is een mix van functionaliteit en comfort met stijl en elegantie. De nieuwe ergonomische stoelen, het nieuwe dashboardpaneel en de voetruimteverlichting zorgen voor een sfeervol ambiance aan boord.
Het glanzen panoramadak met een oppervlakte van 1,5 vierkante meter laat iedereen aan boord genieten van de zon en schitterende vergezichten. Of van de maan en de sterren als de avond is gevallen.

Fiat 500L

Bagageruimte, alles wat je wil mee op vakantie?

Geen probleem! Met een inhoud van 455 liter is de bagageruimte van de 500L groot genoeg voor alle vakantiespullen voor jou en je gezin. En dankzij de in hoogte verstelbare Cargo Magic Space vloerplaat kun je de ruimte ook nog eens precies indelen zoals je wilt. Wil je de 500L als miniverhuiswagen gebruiken? Dat kan ook! Met de achterbank neergeklapt biedt hij een laadruimte van maar liefst 1480 liter.

Fiat 500L

Kijk hieronder voor de voorraad bij Koene Auto of kom gerust langs!