Mooi en avontuurlijk

Beleef je avonturen in stijl. De Fiat 500L Trekking stimuleert jouw nieuwsgierigheid en verlangen om de wereld om je heen te verkennen. Begin iedere dag aan een nieuw avontuur en doe dat in stijl. De 500L Trekking overtuigt met zijn unieke stijl: matglanzende exterieurdetails, geborsteld stalen flanklijsten, zijskirts, speciale bumpers en brede wielkastranden.

Een avontuurlijke gezinsauto met het karakter van de 500 en het comfort van de 500L. Een auto voor grote en kleine outdoor-expedities.

AFMETINGEN, DETAILS & GOED OM TE WETEN

Maar liefst 3,17 meter aan interieurruimte. Hetgeen zoveel inhoudt als: Tot wel 1480 liter bagageruimte.
De sportieve MPV die functionaliteit combineert met ruimte. En fun met avontuur! De Fiat 500L Trekking onderscheidt zich door z’n stoere crossover-stijl.
Dus: grotere bodemvrijheid, special allroad-bumpers en standaard gemonteerde bodembeschermplaten. Nog een paar opvallende details? Matglanzende portierhendels, flankstootlijsten met sierstrips van geborsteld staal, zijskirts en verbrede wielkasten. En 17-inch geslepen lichtmetalen velgen.

Ruimte

De Fiat 500L Trekking is gemaakt om erop uit te trekken. Achterin is genoeg plek voor uitrusting en bagage. En voor wat jullie onderweg bij de hand willen hebben, zijn er maar liefst 22 verschillende opbergvakken verdeeld over het interieur.

Interieurindeling

Wie op zoek gaat naar het avontuur, komt wel eens in een onverwachte situatie. Op de 500L Trekking kun je in dat geval rekenen: dankzij de acht verstelmogelijkheden van de achterstoelen en de drie mogelijke mogelijke standen voor de voorpassagiersstoel heb je in totaal ruim 1500 mogelijkheden om het interieur in te delen.

Fiat 500L Trekking interieur