Nieuwe stijl, nieuwe interieurs: De Punto spreekt iedereen aan

De Fiat Punto is een sportieve hatchback met een eigenzinnig karakter en Italiaans design. De sportieve hatchback is ruim van binnen en modern van buiten met een praktisch, zuinig en milieuvriendelijk aard.
Punto 5 deursLeverbaar in 5- deurs en keuze uit 7 verschillende kleuren. Het is tijd om de grenzen te overschrijden. De Punto spreekt iedereen aan, met zijn interieurs die stijl combineren met comfort, met zijn karakteristieke, vooruitstrevende lijnen, met zijn elegante en sportieve stijl.

Motor Benzine – TwinAir 100

De innovatieve 100 pk TwinAir Turbo-benzinemotor van de Punto is een toppunt van efficiëntie. De combinatie van een turbocompressor met een aanzienlijk kleinere motor (downsizing) maakt een verlaging van de CO2-emissie en het brandstofverbruik tot 30% mogelijk zonder dat dit ten koste gaat van het vermogen en de prestaties.
Motor punto

Design & comfort

Comfort in stijl. De Fiat Punto heeft alle ruimte en comfort die je je kunt wensen. maar je wilt natuurlijk ook een beetje goed voor de dag komen. Daarom biedt deze Fiat Punto ook precies de klasse die je zoekt. Wat is er zoal nieuw? De stoelen, bekleed met moderne technostoffen, zoals elektrogelaste rib-glaasstof, het sportieve en overzichtelijke dashboard, Uconnect LIVE-informainmentsysteem, ingebouwd navigatiesysteem enzovoort. Alles wat in de nieuwe behoeften van de klant voorziet.

Fiat Punto binnenkant

Kijk hieronder voor de voorraad bij Koene Auto of kom gerust langs!

De Fiat Punto op voorraad

Weergave:
Lijst weergave
Raster weergave
Sorteren
 1. Autokopen.nl

  Fiat Punto TwinAir Turbo 100 Sempre 5-drs NAVI CLIMATE PDC 16"

  Bouwjaar
  2017
  Brandstof
  Benzine
  Kilometerstand
  28.850 km
  Prijs
  € 12.495,-