De Fiat Talento de juiste combinatie van flexibiliteit en laadvermogen.

De nieuwe Fiat Talento, het model dat met zijn royale laadcapaciteit de ideale werkomgeving is voor professionals in stadsstraten en op grote wegen. Zijn eigenschappen omvatten uitstekende veelzijdigheid en het vermogen om zich aan te passen aan de meest uiteenlopende behoeften van klanten. Het resultaat is een functioneel voertuig dat de waarde van werk, tijd en geld van professionals verhoogt door zich te concentreren op hun echte behoeften. De Fiat Talento is een koppeling tussen Doblò Cargo en Ducato, waardoor Fiat Professional nieuwe ladingvolumes en lengtes kan bedekken en in het 2P-segment concurreren met een ideale wielbasis.

Fiat Talento bedrijfsauto

Cargo Plus

De Fiat Talento line-up heeft betrekking op nieuwe volumes en ladinglengtes die volledig voldoen aan alle professionele transportbehoeften. Door de opening van de “CargoPlus” -opdeling onder de passagierszitjes kunnen objecten met een lengte van 3,75 meter lang dragen (4,15 m voor het lange wielbasis-trim).

 

Zijschuifdeur & Laadvermogen

De buitengewone toegankelijkheid ervan is ook gegarandeerd door de drempel van slechts 552 mm en de 1030 mm breedte van de schuifdeur (100 mm van de vloer). Het laadvolume komt overeen met 5,2 m3 in het korte wielbasis, 6 m3 in het lange wielbasis en een royale 8,6 m3 in het lange wielbasis en het verhoogde dakbeheersniveau. Dit betekent dat de Fiat Talento, zelfs in het korte wielbasis trim niveau, 3 Euro pallets kan dragen.
Fiat Talento bedrijfsauto Fiat Talento bedrijfsauto

Veelzijdigheid

De Fiat Talento: Verkrijgbaar in twee verschillende hoogtes, lengtes en wielbasisvarianten. Zo is er altijd een Talento die exact aan uw eisen voldoet.
Fiat Talento Bedrijfsauto Fiat Talento bedrijfsauto

Voor meer informatie, kom gerust langs bij Koene Auto.