Fiat 500 e La Prima 42 kWh HB NAVI CLIMATE JBL SOUND SYSTEM APPLE/ANDROID PDC 17" € 2000,

Autospecificaties

Vraagprijs:
€ 30.950,-
BTW/marge:
BTW

Algemeen

Merk, model:
Fiat 500
Uitvoering:
e La Prima 42 kWh HB NAVI CLIMATE JBL SOUND SYSTEM APPLE/ANDROID PDC 17" € 2000,
Kilometerstand:
1.764 km
Kenteken:
S562TZ
Bouwjaar:
12-2022

Carrosserie

Voertuigsoort:
Personenauto
Carrosserievorm:
Hatchback (3-deurs)
Kleur:
Bianco Gelato (Wit)
Laksoort:
Basis/uni

Bekleding

Materiaal:
Skai
Kleur:
Ivoor

Garantie

Certified Choice

Op deze auto heeft u Certified Choice.

Techniek

Brandstof:
Elektrisch
Transmissie:
Automaat
Gewicht:
1265 kg
Laadvermogen:
n.b.
Trekgewicht:
0 kg
Motor:
0 cc
Vermogen:
118 pk (87 kW)

Milieu

Energielabel:
n.b.
CO2-uitstoot:
0 g/km
Brandstofverbruik:
- Stad: n.b.
- Buitenweg: n.b.
- Gecombineerd: n.b.

Opties en accessoires

Deze Fiat 500 is uitgerust met de volgende opties en accessoires:

  • ABS
  • Airbag bestuurder
  • Airbags voor
  • Airconditioning
  • Alarmsysteem
  • Boordcomputer
  • Centrale deurvergrendeling
  • Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
  • Cruise Control
  • Elektrisch bedienbare ramen
  • Elektrisch bedienbare voorportierramen
  • Lichtmetalen velgen
  • Navigatiesysteem
  • Parkeersensor
  • Audiosysteem
  • Stuurbekrachtiging
Apple Carplay/Android Auto, kunstlederen bekleding, voorstoelen verwarmd, achterbank in delen neerklapbaar, alarm klasse 1(startblokkering), Anti doorSlip Regeling, armsteun voor, audio installatie premium, bandenspanningscontrolesysteem, bestuurdersairbag, bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar, binnenspiegel automatisch dimmend, Bluetooth telefoonvoorbereiding, Brake Assist System, buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar, buitenspiegels in carrosseriekleur, bumpers in carrosseriekleur, chroom delen exterieur, connected services, DAB ontvanger, dimlichten automatisch, draadloze telefoonlader, elektrische ramen voor, elektronische remkrachtverdeling, Elektronisch Stabiliteits Programma, full-LED koplampen, grootlichtassistent, hoofd airbag(s) voor, JBL Premium Sound System by Bocelli, keyless entry, keyless start, LED achterlichten, LED dagrijverlichting, lederen stuurwiel, multimedia-voorbereiding, multimedia scherm middel, Nationale Autopas, oplaadmogelijkheid, Pack winter, passagiersairbag, regensensor, rijstrooksensor met correctie, stuur verstelbaar, stuurwiel multifunctioneel, verkeersbord detectie, vermoeidheids herkenning, volledig digitaal instrumentenpaneel, zij airbag(s) voor

Bijzonderheden

Algemene informatie
Merk: Fiat
Model: 500E
Type: La Prima 42 kWh HB

Technische informatie
Koppel: 220 Nm
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Actieradius: 322 km
Acceleratie (0-100): 9,0 s
Topsnelheid: 150 km/u
Accu: 42 kWh
Accu laden: 11 kW, compleet vol in 0 uur en 15 minuten

Milieu en verbruik
Gemiddeld elektriciteitsverbruik: 13,9 kWh/100km
Energielabel: A

Financiële informatie
Motorrijtuigenbelasting: geen

Afleverpakketten
Inbegrepen afleverpakket: Standaardpakket: 6 maanden Autoexpert-garantie 
Dit afleverpakket bevat: Autoexpert (6 maanden); 12 maanden Mobiliteitshulp Europa voor € 39,95, 12 maanden Mobiliteitshulp Nederland, Nationale Autopas

Overige informatie
Minimale laadtijd AC vanaf: 0
Minimale laadtijd AC tot: 100
Minimale laadtijd DC vanaf: 0
Minimale laadtijd DC tot: 80
Minimale laadtijd DC van 0% tot 80%: 35 min

De Fiat 500E, zoals dit exemplaar, valt op door de combinatie van zijn ingetogen design, zijn ruime interieur en zijn uitstekende rijeigenschappen. Het rijden met deze auto is werkelijk grenzeloos, want de actieradius is groot genoeg voor allerlei veelvoorkomende ritten en de tijd om de accu's op te laden is prima in te passen in uw dagelijkse bezigheden. Op de teller van deze auto staat slechts 1764 kilometer. U zit er altijd warmpjes bij door de stoelverwarming. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED-achterlichten, pastellak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

De luidsprekers van het JBL high performance audiosysteem omringen u met een uitgebalanceerd geluid. U kunt zelfs kiezen uit de akoestiek van een muziekkamer, een operagebouw, een opnamestudie of een openluchttheater. Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. Alle belangrijke audiofuncties heeft u onder handbereik met de audiobediening op het stuur. Beste route, verwachte aankomsttijd: uw eigen full map navigatiesysteem vertelt u alles! Deze Fiat 500 is een complete auto anno nu, en dat merk je. Bijvoorbeeld door de aanwezige draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur en wat dacht u van stoelverwarming. Kom maar, kom maar, kom maar… ho! Prettig hoor, die parkeersensoren achter. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten en de cruise control zorgt automatisch voor de ingestelde snelheid. Autosleutels overbodig. Deze Fiat 500 is voorzien van keyless start. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. Draadloos Apple carplay/Android auto verbindt uw telefoon voor bijv. navigatie of spotify.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden. De verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. De Brake Assist vergroot de veiligheid door bij een noodsituatie extra power te leveren op het remsysteem. Deze auto waarschuwt de bestuurder als die tekenen van vermoeidheid vertoont en kan zo ernstige ongelukken voorkomen. Rijden-stilstaan, rijden-stilstaan. Niks is irritanter en vermoeiender dan filerijden. Daar heeft deze Fiat 500 een oplossing voor: de file assistent, die met radarmeting permanent het tempo aanpast op de voorligger. Zelfs als die stopt. Een camera houdt de juiste koers binnen de rijstrook in de gaten en het Lane-keeping systeem corrigeert bij afwijkingen.

Als particulier is er bij de overheid nog € 2.000,- subsidie voor gebruikte EV auto aan te vragen. 

U bent geïnteresseerd om elektrisch te rijden? Neem dan nu contact met ons op. 




== Een begrip in de regio ==

Als het om auto’s gaat, is Koene Auto inmiddels al ruim 50 jaar een begrip in de regio Velsen. In 1952 startte grondlegger Loek Koene aan de Hagelingerweg in Santpoort een klein garagebedrijf, dat inmiddels is uitgegroeid tot een modern Fiat-dealerbedrijf.
Na een periode gevestigd te zijn geweest in IJmuiden, betrok Koene Auto in 1998 het huidige dealerpand aan de Broekerdreef in Velserbroek. Wij staan voor u klaar, voor een proefrit in een nieuwe Fiat tot onderhoud.
Uiteraard bent u van harte welkom in ons bedrijf. Kom eens langs in onze vestiging in Velserbroek of vraag direct online een offerte aan voor de Fiat naar keuze.