Naar aanleiding van de ontwikkelingen rondom het coronavirus nemen ook wij onze maatregelen. Lees hier meer over de nieuwe richtlijnen omtrent onze dienstverlening en service. Bel ons voor een afspraak of informatie, wij denken graag met u mee!

________

Onze vestiging is geopend volgens de normale openingstijden. I.v.m Covid-19 gelieve te bellen voor een afspraak.

Wij leveren verkochte auto’s bij de klant thuis af en kunnen eventueel ook de inruilauto meenemen. De werkplaats blijft open.

Wij houden ons vanzelfsprekend strikt aan de richtlijnen van de overheid en kunnen vooralsnog de deuren van onze vestiging openhouden. Iedere dag zijn er echter nieuwe ontwikkelingen en beperkingen, dus bel ons vooral even voordat u naar onze vestiging toe komt. Zo weet u zeker dat wij voor u klaar staan.

Ons advies met betrekking tot een veilig bezoek.

Wij volgen de adviezen van het RIVM en de GGD en verzoeken u thuis te blijven als u gezondheidsklachten heeft. Wij beantwoorden uw vragen dan graag online of telefonisch. Wij nemen alle mogelijke voorzorgsmaatregelen om het repareren of leveren van uw auto zo veilig mogelijk te laten gebeuren.

• Medewerkers met klachten blijven thuis.
• Wij schudden geen handen en bewaren 1,5 meter afstand.
• Hygiëneprocedures zijn aangescherpt, ook in de werkplaats (stuur- en stoelhoezen, desinfecterende middelen).

Wij zijn bereikbaar.

Op onze website https://www.koene.nl kunt u informatie vinden. Wordt uw vraag hier niet beantwoord of bespreekt u het liever persoonlijk? Dan staan wij u graag online of per telefoon te woord.

Levering van uw nieuwe auto.

Neem voor vragen over de levering of levertijd contact op met ons. Deze kan u meer informatie over de details van uw bestelling verstrekken, en bekijken of het mogelijk is uw auto thuis af te leveren.

Service en onderhoud.

De werkplaatsen zijn (vooralsnog) geopend voor het onderhoud of reparatie van uw auto. Ook het uitvoeren van de verplichte APK keuring is (vooralsnog) mogelijk.

Voor een afspraak verzoeken we u om vooraf contact op te nemen met ons.

Een nieuwe auto kopen.

De showroom is momenteel gesloten. Wel is het mogelijk om u meer informatie over een bepaalde auto te verstrekken via een videocall. Dan zorgen wij dat wij klaar staan om u te adviseren bij het uitzoeken van uw nieuwe FIAT.

Wij helpen u graag bij het uitzoeken van uw nieuwe auto.