Onweerstaanbare charme

De 500X is een stoere cross-over die stijl combineert met inhoud. Dat geeft hem precies die X-factor die hem zo speciaal maakt. De 500X combineert karakter en klasse met stijl en comfort. Zijn ruime aanbod aan lakkleuren en exclusieve interieurcombinaties biedt een nagenoeg onbegrensde keuzevrijheid om hem perfect op uw persoonlijke stijl af te stemmen.

Een verleidelijk design in de typische Fiat 500-stijl, in combinatie met de nieuwste technologie. Dat is wat deze urban-versie van de Fiat 500X City look zo bijzonder maakt.

Interieur

Fiat 500X

Het stoere karakter komt helemaal tot uiting in zijn stijlvolle interieur. Hoogwaardige materialen en bekleding van technostof of leder bieden een perfecte mix van klasse en comfort. De brede, diepe zittingen in de stoelen bieden een perfecte ondersteuning van het lichaam en zorgen voor een ontspannen, comfortabele zithouding.

Als veelzijdige cross-over is er vanzelfsprekend een grote en praktische bagageruimte. De inhoud van 350 liter kan door het neerklappen van de achterzitting eenvoudig worden vergroot naar maar liefst 1000 liter.

Uitrusting

De Fiat 500X is er in die uitrustingsniveau’s: Pop, PopStar en Lounge. Als de voorkeur uitgaat de naar de 500X Cross, dan worden er twee uitrustingsniveaus aangeboden: Cross (vergelijkbaar met de PopStar) en Cross Plus (vergelijkbaar met de Lounge). Er is keuze uit de benzineversies 1.6 met 110 pk en de 1.4 Turbo MultiAir met 140 pk. De automatische transmissies gekoppeld aan de benzinemotoren, een zestraps automatische versnellingsbak met dubbele koppeling voor de 1.4 Turbo MultiAir DCT. Verder zijn er twee dieselversies: 1.6 MultiJet met 120 pk en de 1.6 MultiJet met 120 pk DCT.

Kijk hieronder voor de voorraad of kom langs bij Koene!