De nieuwe multifunctionele Scudo is terug bij Fiat Professional!

De nieuwe Fiat Scudo heeft de ideale combinatie tussen een compact formaat bedrijfswagen met hoge laadcapaciteit. Met een hoogte van slechts 1,9 m, biedt de nieuwe Scudo verrassend veel laadcapaciteit, met een laadvolume oplopend tot 6,6 m3 en een laadvermogen tot wel 1.4 ton. Als alternatief voor de traditionele dieselversies is de nieuwe Scudo ook verkrijgbaar met een volledig elektrische aandrijving. U kunt kiezen tussen verschillende accu’s, 50 of 75 kWh, afhankelijk van de behoeften van uw werkzaamheden. Voor de nieuwe Scudo met dieselmotor heeft u keuze uit vier verschillende krachtbronnen met oplopend vermogen, waarvan de 2.0-liter versie kan worden gecombineerd met een 8-traps automatische transmissie.

 

Afmetingen

Fiat ScudoDe nieuwe Scudo is verkrijgbaar in een groot aantal modelvarianten die verschillen in laadvolume, lengte, laadvermogen en aantal zitplaatsen. Daardoor is er altijd een Scudo die exact aan uw eisen beantwoordt. De Scudo komt voor in een compact XS, standaard M en lang XL. Met keuze tussen verschillende lengtes vanaf 4,61 M, 4,97 M en 5,31 M lang. De Scudo is ook in twee verschillende hoogtes verkrijgbaar vanaf 1,89 M tot 1,94 M.

 

 

 

Veiligheid & rijassistentie

De nieuwe Fiat Professional Scudo kan rekenen op een ecosysteem van technologieën die de bestuurder ondersteunen om elke reis zo veilig mogelijk te maken. De nieuwe scudo herkent verkeersborden, heeft rijstrookassistentie, dodehoekbewaking, botspreventie, achteruitrijcamera en grip control. De nieuwe Scudo combineert de veelzijdigheid en doelmatigheid van een bedrijfswagen met het rijcomfort van een personenauto. Dankzij de ruime verstelmogelijkheden van de bestuurdersstoel en het stuurwiel en een rijpositie die vergelijkbaar is met die van een auto, zit u altijd ontspannen achter het stuur. Al is uw werkdag nog zo lang.

Fiat Scudo

 

Veelzijdigheid

Fiat Scudo

 

De Fiat Scudo: Verkrijgbaar in twee verschillende hoogtes en drie lengtes.
Zo is er altijd een Scudo die exact aan uw eisen voldoet.

 

 

 

 

Voor meer informatie, kom gerust langs bij Koene Auto.