De nieuwe Jeep Compass biedt motoren die uitstoot en brandstofverbruik verminderen voor meer efficiëntie. Dankzij de geavanceerde technologie van de Uconnect services en het infotainmentsysteem maakt u eenvoudig verbinding met uw voertuig en beveiligt u het op afstand.

Interieur
Het interieur van de Jeep Compass heeft als meest in het oog springende elementen de nieuwe middenconsole die zich kenmerkt door een meer horizontaal design en het Uconnect-scherm in tabletformaat dat uit het dashboard naar voren komt. Daarnaast is het totale volume aan opbergruimte toegenomen van 2,8 tot 7,2 liter, terwijl hoogwaardige afwerkingsmaterialen de kwaliteits- en comfortbeleving verhogen.

Techniek
Jeep staat voor efficiëntie en kracht. Het motorenaanbod van de nieuwe Jeep Compass zet deze traditie voort met twee 4-cilinder benzinemotoren met turbolader die de CO2-uitstoot verminderen in vergelijking met hun voorgangers. Beide motoren zijn gekoppeld aan voorwielaandrijving en tonen uitstekende rijeigenschappen ongeacht de omstandigheden en maken dynamisch rijden mogelijk. De 130 pk sterke 1.3T benzinemotor is gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak, terwijl de 150 pk sterke 1.3T benzinemotor beschikt over een DDCT automaat met 6 versnellingen. Beide motoren zijn gekalibreerd om een soepele, stille rit en maximale efficiëntie te garanderen.

Technologie
Na het instappen maakt het maakt het Uconnect infotainmentsysteem draadloos contact met uw smartphone. Dankzij de ondersteuning van Apple CarPlay en Android Auto verschijnen op het 10,1-Inch full HD-scherm vervolgens al uw favoriete apps voor bijvoorbeeld navigatie, bellen, berichten, audioboeken en podcasts. Net als op uw telefoon kunt u die eenvoudig naar eigen voorkeur rangschrikken en met een simpele beweging door de schermen swipen.