Fiat 500E ‘La Prima by Bocelli’

Fiat presenteert samen met maestro Andrea Bocelli, Matteo Bocelli en JBL een innovatief eersteklas audiosysteem op de nieuwe topversie ‘La Prima by Bocelli’. Innovatie op deze exclusieve uitvoering  is de ‘Sanitizing Glove Box’. De nieuwe Fiat 500E ‘La Prima by Bocelli’ is beschikbaar als hatchback, met extra 3e deur en als cabrio.

De nieuwe, volledig elektrische 500 ‘La Prima by Bocelli” is de eerste stadsauto ter wereld die is uitgerust met JBL ‘Virtual Venues’-technologie, die een ongeëvenaarde audio-ervaring biedt. De nieuwe versie van deze iconische en eersteklas Fiat biedt standaard de exclusieve JBL Premium Audio mastered by Bocelli: een uiterst verfijnd, 320 Watt premium audiosysteem, zowel qua bouw als prestaties dat eenvoudig en intuïtief te gebruiken is. Het is perfect geïntegreerd in de auto zonder enige impact op het interieur of de kofferruimte te hebben.

Voor zijn debuut op het wereldtoneel is de volledig elektrische 500 ‘la Prima by Bocelli’ gekleed voor de openingsavond van de opera, in een verfijnde zwarte kleurstelling en standaard voorzien van de innovatieve ‘Sanitizing Glove Box’. Het apparaat integreert een UV-C-lamp in het dashboardkastje om de hygiëne van het oppervlak van de kleine persoonlijke bezittingen (zoals uw smartphone, sleutels en andere kleine alledaagse voorwerpen) te vergroten. De klant kan het activeren door de bezittingen in het dashboardkastje te plaatsen, deze af te sluiten en op de knop in de middenconsole te drukken. De reiningingscyclus duurt 3 minuten en een externe blauwe indicator en een akoestisch signaal geven aan wanneer de cyclus is voltooid.

De nieuwe ’top of the range’ draagt ook verschillende ‘juwelen’ van design en technologie zoals het 10,25′ high-definition touchscreen-infotainmentsysteem, volledige LED-koplampen, 17′ diamantgeslepen lichtmetalen velgen, unieke ‘la Prima’-badge en hoogwaardige interieurs met geweven dashboard en ivoorkleurige stoelen, met de Fiat-signatuur. En op de cabrio-versie pronkt het iconische Fiat monogram letterlijk op het stoffen dak.

De nieuwe 500 la Prima by Bocelli kan worden besteld vanaf € 35.900 in 3 carrosserie vormen; cabriolet, hatchback en 3+1, en in 6 carrosseriekleuren (Onyx Black, Rose Gold, Ice White, Mineral Grey, Ocean Green en Celestial Blue).

Tags: