Fiat Talento Squadra: luxe bus

Fiat presenteert de Talento Squadra. Van deze gelimiteerde uitvoering bouwt het merk voor de Nederlandse markt honderd exemplaren.

Je hebt busjes en je hebt luxe busjes. De Fiat Talento Squadra behoort tot die laatste categorie. Speciaal voor de Nederlandse markt komt het merk met deze gelimiteerde uitvoering van de Talento. Er worden honderd exemplaren gemaakt.

De Talento Squadra is voorzien van een dubbele cabine. De achterpassagiers beschikken over klaptafeltjes, led-verlichting in het plafond en luidsprekers. De achterbank en de stoelen voorin zijn met leder bekleed en voorzien van Talento-opschrift. Op het dashboard is een plaquette met het productienummer van de auto aangebracht.

Aan de buitenkant is de Squadra-uitvoering te herkennen aan de matzwarte, 17 inch wielen, getinte ramen, de rvs-stang aan de zijkant en de subtiele bestickering met de kleuren van de Italiaanse vlag. De Talento Squadra is alleen leverbaar met metallic zwarte lak.

De uitrusting van de gelimiteerde uitvoering bestaat uit: twee schuifdeuren, bekleding van de laadruimte, airconditioning met climate control, navigatiesysteem met kleurenscherm, een achteruitrijcamera met parkeersensoren en cruise cotrol. De Talento Squadra is leverbaar met 120 of 145 pk sterke dieselmotor. De prijs bedraagt in het geval van de 120 pk-versie 28.499 euro, exclusief btw, bpm en kosten rijklaarmaken.   

Tags: