Modeljaar 2017 Fiat 500 wordt ingeluid met Mirror-uitvoering

In het kader van ‘Forever Young’ blijft Fiat de 500 moderniseren. Voor modeljaar 2017 voegt Fiat enkele nieuwe functies toe, waaronder smartphone-koppeling via Apple Carplay en Android Auto.

Vanaf modeljaar 2017 is de Fiat 500 te verkrijgen met enkele nieuwe functies. Voor het eerst wordt de stadsauto leverbaar met cruise control, een snelheidsbegrenzer, automatisch inschakelende verlichting en een regensensor. Ook nieuw is dat het Uconnect multimediasysteem beschikt over ondersteuning van Apple Carplay en Android Auto, waarmee de functies van je telefoon op het scherm in de auto gebruikt kunnen worden.

Om de komst van de nieuwe functies te vieren komt Fiat met een speciale uitvoering, de 500 Mirror. Die heeft uiteraard alle nieuwe snufjes aan boord en is te herkennen aan de chromen spiegelkappen en de Mirror-logo’s op de B-stijlen. De kleur Italia Sky Blue (foto’s) is nieuw, maar de 500 Mirror is ook verkrijgbaar in andere kleuren.

Fiat levert de speciale uitvoering in combinatie met de 69 pk sterke 1.2 viercilindermotor en de 0.9 TwinAir Turbo met 85 pk. De Nederlandse prijzen zijn nog niet bekend. 

Tags: