Prijzen Fiat Tipo S-Design bekend

Fiat zet de Tipo S-Design in de prijslijst. De nieuwe, sportief ogende uitvoering is er vanaf 26.995 euro en kan per direct besteld worden.

De prijs van de Fiat Tipo S-Design is bekend. De nieuwe uitvoering komt boven de meest luxe Business Lusso-versie in het assortiment en kost 26.995 euro. Voor de Stationwagon vraagt Fiat 1.000 euro meer. De Tipo Sedan is niet leverbaar met S-Design uitmonstering. Je hoeft niet te kiezen welke motor je wilt, de S-Design is altijd in combinatie met 120 pk sterke 1.4 T-Jet benzinemotor.

De nieuwe uitvoering is te herkennen aan de hoogglans zwarte grille, mistlichtomlijstingen en spiegelkappen. Ook specifieke lichtmetalen wielen horen bij de standaarduitrusting, standaard in maatje 17 inch en optioneel 18 inch. Verder is de Tipo S-Design voorzien van privacy glass.

In het interieur zijn ook hoogglans zwarte accenten te vinden en het instrumentenpaneel is grijs van kleur. Fiat bekleedt de stoelen met een combinatie van stof en leder, afgewerkt met dubbele stiksels.

Tags: