Vernieuwde Ducato nu bij de dealer, prijzen vanaf 17.300 euro

De vernieuwde Fiat Ducato is vanaf nu bij de dealer te bewonderen. De eerste demomodellen zijn via de haven van Antwerpen naar Nederland gekomen. De prijzen starten bij 17.300 euro.

Fiat maakt bekend dat de vernieuwde Ducato nu bij de dealers staat. De eerste auto’s zijn via de haven van Antwerpen (foto’s) naar ons land gekomen. Het merk maakt ook meteen de Nederlandse vanafprijs bekend: 17.300 euro. De Ducato Personenvervoer is er vanaf 19.000 euro. Uiteraard zijn beide prijzen exclusief btw en BPM.

De Ducato is op vele punten verbeterd, onder andere nieuwe stoelen, een beter comfort, zuinigere motoren, een nieuw infotainmentsysteem en lagere running costs moeten de Ducato weer tot een interessant aanbod maken in zijn segment.

Ook aan de buitenkant is de Ducato vernieuwd. De nieuwe bumper bestaat uit vier delen, die eenvoudig te vervangen zijn bij een aanrijding. De grille-bumper-partij is verkrijgbaar in twee kleuren en Fiat heeft ook nog nieuwe, 16 inch lichtmetalen wielen aan het assortiment toegevoegd. Het motorenpalet bestaat uit 2.0, 2.3 en 3.0 dieselmotoren, met vermogens van 115 tot 180 pk. Alle prijzen van de Ducato vind je hier.

Tags: