Fiat 500 500E 3+1 Icon 42 kWh € 2000,- SUBSIDIE MOGELIJK NAVI CLIMATE CAMERA STOELVERWARM

Autospecificaties

Vraagprijs:
€ 35.950,-
BTW/marge:
BTW

Algemeen

Merk, model:
Fiat 500
Uitvoering:
500E 3+1 Icon 42 kWh € 2000,- SUBSIDIE MOGELIJK NAVI CLIMATE CAMERA STOELVERWARM
Kilometerstand:
5 km NAP weblabel
Kenteken:
S802LX
Bouwjaar:
02-2023

Carrosserie

Voertuigsoort:
Personenauto
Carrosserievorm:
Hatchback (4-deurs)
Kleur:
Nero Cinema (Zwart)
Laksoort:
Basis/uni

Bekleding

Materiaal:
Stof
Kleur:
Antraciet stof

Garantie

Fabrieksgarantie

Op deze auto heeft u Fabrieksgarantie.

Techniek

Brandstof:
Elektrisch
Transmissie:
Automaat
Gewicht:
1300 kg
Laadvermogen:
n.b.
Trekgewicht:
0 kg
Motor:
0 cc
Vermogen:
118 pk (87 kW)

Milieu

Energielabel:
n.b.
CO2-uitstoot:
0 g/km
Brandstofverbruik:
- Stad: n.b.
- Buitenweg: n.b.
- Gecombineerd: n.b.

Opties en accessoires

Deze Fiat 500 is uitgerust met de volgende opties en accessoires:

  • ABS
  • Airbag bestuurder
  • Airbags voor
  • Airconditioning
  • Alarmsysteem
  • Boordcomputer
  • Centrale deurvergrendeling
  • Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
  • Cruise Control
  • Elektrisch bedienbare ramen
  • Elektrisch bedienbare voorportierramen
  • Lichtmetalen velgen
  • Navigatiesysteem
  • Stuurbekrachtiging
achteruitrijcamera, Apple Carplay/Android Auto, Convenience Pack, keyless entry/start, Style Pack, voorstoelen verwarmd, achterbank in delen neerklapbaar, alarm klasse 1(startblokkering), Anti doorSlip Regeling, armsteun voor, bandenspanningscontrolesysteem, bestuurdersairbag, bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar, Bluetooth telefoonvoorbereiding, Brake Assist System, buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar, buitenspiegels in carrosseriekleur, bumpers in carrosseriekleur, chroom delen exterieur, Comfort Pack, connected services, DAB ontvanger, dimlichten automatisch, elektrische ramen voor, elektronische remkrachtverdeling, Elektronisch Stabiliteits Programma, extra getint glas, hoofd airbag(s) voor, keyless start, kleur zwart, LED achterlichten, LED dagrijverlichting, lederen stuurwiel, multimedia-voorbereiding, multimedia scherm middel, Nationale Autopas, oplaadmogelijkheid, Pack winter, passagiersairbag, regensensor, rijstrooksensor met correctie, stuur verstelbaar, stuurwiel multifunctioneel, Technowood Dashboard, verkeersbord detectie, vermoeidheids herkenning, volledig digitaal instrumentenpaneel, zij airbag(s) voor

Bijzonderheden

Algemene informatie
Merk: Fiat
Model: 500E
Type: 3+1 Icon 42 kWh
Referentienummer: #31747

Technische informatie
Koppel: 220 Nm

Aandrijving
Actieradius: 313 km

Asconfiguratie
Aandrijving: Voorwielaandrijving

Prestaties
Acceleratie (0-100): 9,0 s
Topsnelheid: 150 km/u

Accu
Accu: 42 kWh
Accu laden: 11 kW, compleet vol in 0 uur en 15 minuten
Accu snelladen: 85 kW

Milieu en verbruik
Gemiddeld elektriciteitsverbruik: 14,3 kWh/100km
Energielabel: A

Financiële informatie
Motorrijtuigenbelasting: geen

Afleverpakketten
Inbegrepen afleverpakket: Standaardpakket: 6 maanden Autoexpert-garantie 
Dit afleverpakket bevat: Autoexpert (6 maanden); 12 maanden Mobiliteitshulp Europa voor € 39,95, 12 maanden Mobiliteitshulp Nederland, Nationale Autopas

Overige informatie
Minimale laadtijd AC vanaf: 0
Minimale laadtijd AC tot: 100
Minimale laadtijd DC vanaf: 0
Minimale laadtijd DC tot: 80
Minimale laadtijd DC van 0% tot 80%: 35 min

U voelt de onbeperkte kracht van elektrische aandrijving, elke keer als u op weg gaat met deze Fiat 500. Met de elektromotor rijdt u stil en snel de toekomst in. Maar ook schoon en zuinig. Dit is een splinternieuwe auto, die nu uit voorraad leverbaar is. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 17 inch lichtmetalen velgen, LED-achterlichten, zwarte lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
De achteruitrijcamera zorgt voor veel gemak bij inparkeren. En wat denkt u van het praktische en eigenwijze extra deurtje aan de rechterzijde?

Geen betere plek om naar goede muziek te luisteren dan in de auto. Daarom treft u hier het high performance audiosysteem aan! De DAB-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. Switchen van radiozender of het geluid dempen - het gaat gemakkelijk en veilig dankzij de audiobediening op het stuur. Het full map navigatiesysteem zorgt ervoor dat u altijd de juiste en snelste route vindt. Uiteraard voorzien van Qi-technologie. Connected drive services speelt uw lievelingsmuziek draadloos af. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. De elektronische systemen in deze Fiat helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. Autosleutels overbodig. Deze Fiat 500 is voorzien van keyless start. De cruise control heeft een feilloos geheugen. Als u even vaart heeft geminderd, bent u na één klik weer op de oude snelheid. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en boordcomputer.

's Winters snel een aangenaam gevoel met de stoelverwarming met twee standen. De chromen sierlijsten in combinatie met de diepzwarte kleur zorgen voor een luxe uitstraling. 

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Verkeersborddetectie herkent tijdelijke en permanente verkeersborden langs en boven de weg. De Brake Assist haalt het maximum uit de remkracht van deze Fiat 500 als zich een noodsituatie voordoet. Vermoeidsheidsherkenning neemt tekenen van vermoeidheid waar bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er daardoor ongelukken gebeuren. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten.

Natuurlijk is dit een splinternieuwe auto en hij wordt dus geleverd met volledige fabrieksgarantie. Daarbij kunnen we u verschillende gunstige financieringsvormen aanbieden. We maken graag een afspraak met u. Koop deze auto snel en verzeker u als particuliere klant van maar liefst € 2.000,- subsidie van de overheid op gebruikte elektrische personenauto's!

Interesse in deze auto? Kom hem in het echt ervaren! Maak snel een afspraak om de auto te bekijken of plan direct een proefrit. 




== Een begrip in de regio ==

Als het om auto’s gaat, is Koene Auto inmiddels al ruim 50 jaar een begrip in de regio Velsen. In 1952 startte grondlegger Loek Koene aan de Hagelingerweg in Santpoort een klein garagebedrijf, dat inmiddels is uitgegroeid tot een modern Fiat-dealerbedrijf.
Na een periode gevestigd te zijn geweest in IJmuiden, betrok Koene Auto in 1998 het huidige dealerpand aan de Broekerdreef in Velserbroek. Wij staan voor u klaar, voor een proefrit in een nieuwe Fiat tot onderhoud.
Uiteraard bent u van harte welkom in ons bedrijf. Kom eens langs in onze vestiging in Velserbroek of vraag direct online een offerte aan voor de Fiat naar keuze.