Private Lease Fiat 500X S-Design

De Fiat 500X S-Design met 140 pk sterke motor wordt tijdelijk met private lease aangeboden. Tegen een gunstige prijs bovendien: vanaf 449 euro per maand all-inclusive.

Normaliter biedt Fiat de Fiat 500X S-Design als privé te leasen model aan met 110 pk 1.6-motor. Leasys, de leasemaatschappij van Fiat-Chrysler, presenteert tijdelijk een andere uitvoering, de S-Design met 140 pk sterke 1.4 MultiAir-motor. Tijdens de actie kun je deze als consument leasen vanaf 449 euro per maand. Dat tarief is inclusief alle vaste kosten zoals belastingen, pechhulp, zomerbanden en verzekering tegen diefstal, brand en schade.

Het actietarief geldt bij een contract dat 48 maanden loopt. Per jaar kun je maximaal 10.000 km ver rijden. Kies je niet voor het private lease-pakket Budget, maar voor het Smart- of Top-pakket, dan kunnen aanvullende diensten in het leaseproduct opgenomen worden zoals extra verzekeringen, direct vervangend vervoer en kosteloos opzeggen na 1 of 2 jaar. 

Alle voordelen op een rij

  • fraaie Fiat 500X 
  • met extra features
  • all-in private lease
  • vanaf € 449,-/maand

Fiat 500X S-Design

De S-Design is een Fiat 500X in een van de lakkleuren wit, zwart, grijs, rood of matgroen die verfraaid is met hoogglans zwarte accenten. Je vindt deze onder meer als side skirts, onderbumper, spiegelkappen, portiergrepen, op het dashboard, middentunnel en deurpanelen. De sportstoelen zijn met stof bekleed en de 500X heeft daarnaast mooie wielen. Een Uconnect-infotainmentsysteem is standaard.

Tags: