Absoluut comfortabel, ronduit stijlvol de Fiat Panda hybrid

De nieuwe Panda Hybrid Launch Edition is de milieuvriendelijkste Panda ooit. In de eerste plaats natuurlijk vanwege zijn flink lagere CO2-emissie en brandstofverbruik dankzij de nieuwe hybride-aandrijving. Maar ook door diverse andere duurzame oplossingen, zoals de toepassing van Seaqual® Yarn voor de stoelbekleding: een innovatieve kunstvezel van gerecycled plastic dat deels afkomstig is uit zee.

Design & comfort

Fiat Panda hybrid

De 1.2-motor in de Fiat Panda maakt plaats voor de nieuwe 1.0 driecilinder met mild-hybrid-techniek. De stadsauto is leverbaar als City Cross, met grotere bodemspeling, SUV-achtige aankleding en een complete uitrusting. Die bestaat uit onder meer airconditioning, een audiosysteem en led-dagrijverlichting. Tijdelijk leveren wij de Panda Hybrid als Launch Edition, met een speciale lakkleur, parkeersensoren, automatische klimaatregeling, een matgroen dashboard en stoelbekleding van gerecycled plastic.

Door de lagere CO2-uitstoot van de nieuwe motorversie, waardoor de CO2-taks aanzienlijk minder is, gaat de prijs van de Panda omlaag. De vanafprijs bedraagt nu 14.290 euro. De Panda Hybrid Launch Edition kost 15.290 euro. De 0.9 TwinAir met 85 pk blijft leverbaar in de 4×4-uitvoering. Daarvan bedraagt de prijs 20.490 euro.