Stijlvol, ruim en duurzaam

Welkom bij de toekomst van mobiliteit met de nieuwe Fiat 600 Hybrid – een geëlektrificeerde upgrade van de iconische Italiaanse auto. Fiat heeft het erfgoed van de legendarische 600 omarmd en gemoderniseerd met de introductie van de hybride variant. Deze nieuwe variant belichaamt de geest van innovatie en duurzaamheid, terwijl het de kenmerkende stijl en betrouwbare prestaties van de klassieke Fiat 600 behoudt.

Stap binnen in een wereld van geavanceerde technologie en brandstofefficiëntie met de Fiat 600 Hybrid. Deze hybride variant biedt een perfecte balans tussen elektrische en verbrandingskracht, waardoor je kunt genieten van een indrukwekkend rijbereik en responsieve prestaties. Met geavanceerde hybride technologieën levert de Fiat 600 Hybrid een moeiteloze rijervaring die voldoet aan de eisen van de moderne chauffeur.

Ontdek nu de nieuwe Fiat 600 Hybrid en maak je klaar om te ervaren hoe het verleden en de toekomst samenkomen in een auto die klaar is voor de uitdagingen van morgen.

Elektrische Fiat 600: De elektrische Fiat 600 biedt een milieuvriendelijke en energiezuinige rijervaring. Met een indrukwekkend bereik van 600 kilometer (actieradius in WLTP stadscyclus) op een volledige lading, is het perfect voor stadsritten en dagelijkse pendeltochten. Dankzij de krachtige elektromotor geniet je van vlotte acceleratie en stille prestaties. Bovendien maakt de snellaadtechnologie het mogelijk om de batterij in minder dan 30 minuten tot 80% op te laden, waardoor je minder tijd hoeft te besteden aan wachten en meer tijd kunt doorbrengen op de weg. Met een startprijs die begint bij €35.990, biedt de elektrische Fiat 600 een combinatie van efficiëntie en waarde.

Hybride Fiat 600: De hybride Fiat 600 combineert het beste van twee werelden: de efficiëntie van een elektrische aandrijving en de flexibiliteit van een verbrandingsmotor. De voordelen van deze technologie zijn direct merkbaar: lager brandstofverbruik en lagere emissies, met meer respect voor het milieu. Minder geluidsoverlast en meer comfort en plezier, dankzij de vloeiendheid van de elektrische dubbele koppelingstransmissie en de responsiviteit van de aandrijving. De nieuwe Fiat 600 Hybrid is cool en mooi, heeft een lengte van 4,17 meter, is 5-deurs, biedt comfortabel plaats aan 5 personen en heeft 15 liter aan opbergruimte in het interieur, met de beste opbergruimte in zijn klasse voorin en een kofferbak met 385 liter laadvermogen. De instapversie van de Nieuwe Fiat 600 Hybrid, die perfect geschikt is voor jonge klanten die op zoek zijn naar een milieuvriendelijke mobiliteitsoplossing, is voorzien van exclusieve stoelen van gerecycleerd textiel met witte accenten en een matzwarte dashboardafwerking van bioplastic. Fiat introduceert de 600 Hybrid direct als topversie La Prima. Ter introductie van het model bedraagt de meerprijs tijdelijks €2.500 in plaats van €5.000. De mild-hybride Fiat 600 Hybrid heeft een voorlopige vanafprijs van €31.990. Uiteindelijk komt de Fiat 600 Hybrid namelijk ook beschikbaar als Urban, voor €29.490.

De hybride Fiat 600 is een slimme keuze voor wie op zoek is naar zuinigheid en prestaties.