Volkswagen T-Roc 1.5 TSI Sport DSG AUTOMAAT NAVI CLIMATE APPLE/ANDROID WINTERPACK 17"

Autospecificaties

Vraagprijs:
€ 26.950,-
BTW/marge:
BTW

Algemeen

Merk, model:
Volkswagen T-Roc
Uitvoering:
1.5 TSI Sport DSG AUTOMAAT NAVI CLIMATE APPLE/ANDROID WINTERPACK 17"
Kilometerstand:
37.993 km
Kenteken:
#21680
Bouwjaar:
11-2019

Carrosserie

Voertuigsoort:
Personenauto
Carrosserievorm:
SUV (5-deurs)
Kleur:
Black Oak Brown (donker bruin)
Laksoort:
Metallic

Bekleding

Materiaal:
Stof
Kleur:
Grijs/Zwart stof

Garantie

Certified Choice

Op deze auto heeft u Certified Choice.

Techniek

Brandstof:
Benzine
Transmissie:
Automaat
Gewicht:
1250 kg
Laadvermogen:
n.b.
Trekgewicht:
1500 kg
Motor:
1498 cc
Vermogen:
150 pk (110 kW)

Milieu

Energielabel:
n.b.
CO2-uitstoot:
124 g/km
Brandstofverbruik:
- Stad: n.b.
- Buitenweg: n.b.
- Gecombineerd: 5,6 l/100km (1 op 17,9 km)

Opties en accessoires

Deze Volkswagen T-Roc is uitgerust met de volgende opties en accessoires:

  • ABS
  • Airbag bestuurder
  • Airbags voor
  • Airconditioning
  • Alarmsysteem
  • Boordcomputer
  • Centrale deurvergrendeling
  • Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
  • Elektrisch bedienbare ramen
  • Elektrisch bedienbare voorportierramen
  • Lichtmetalen velgen
  • Metallic lak
  • Mistlampen voor
  • Parkeersensor
  • Audiosysteem
  • Sportstoelen
  • Stuurbekrachtiging
dimlichten automatisch, Elektronisch Stabiliteits Programma, extra getint glas, parkeer assistent, rijstrooksensor met correctie, schakelmogelijkheid aan stuurwiel, Sport Plus Pakket, sportstuur, spraakbediening, telefoonintegratie, volledig digitaal instrumentenpaneel, voorstoelen verwarmd, Winter-pakket, achterbank in delen neerklapbaar, alarm klasse 1(startblokkering), Anti doorSlip Regeling, armsteun achter, armsteun voor, audioinstallatie met CD-speler, Autonomous Emergency Braking, bandenspanningscontrolesysteem, bestuurdersairbag, bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar, binnenspiegel automatisch dimmend, Bluetooth telefoonvoorbereiding, bots waarschuwing systeem, buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar, chroom delen exterieur, connected services, elektrische ramen voor en achter, Elektronisch Sper Differentieel, hill hold functie, hoofd airbag(s) achter, hoofd airbag(s) voor, hoofdsteunen actief, LED achterlichten, LED dagrijverlichting, lederen stuurwiel, lederen versnellingspook, LED koplampen, multimedia-voorbereiding, Nationale Autopas, passagiersairbag, passagiersstoel in hoogte verstelbaar, regensensor, ruitensproeiers verwarmbaar, start/stop systeem, stuur verstelbaar, stuurwiel multifunctioneel, vermoeidheids herkenning, vervolgbotsing preventie, warmtewerende voorruit, zij airbag(s) voor

Bijzonderheden

Algemene informatie
Merk: Volkswagen
Model: T-Roc
Type: 1.5 TSI Sport DSG
Modelreeks: 2017 - 2022
Referentienummer: #21680
Productienummer: #21680

Technische informatie
Koppel: 250 Nm
Transmissie: 7 versnellingen, Automaat
Tankinhoud: 50 liter
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Acceleratie (0-100): 8,4 s
Topsnelheid: 205 km/u

Milieu en verbruik
Brandstofverbruik in de stad: 6,8 l/100km (1 op 14,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
Energielabel: D

Financiële informatie
Motorrijtuigenbelasting: € 164 - € 179 per kwartaal

Afleverpakketten
Inbegrepen afleverpakket: Standaardpakket: 6 maanden Autoexpert-garantie 
Dit afleverpakket bevat: Autoexpert (6 maanden); 12 maanden Mobiliteitshulp Europa voor € 39,95, 12 maanden Mobiliteitshulp Nederland, Nationale Autopas

De Volkswagen T-Roc van het bouwjaar 2019 staat bekend als een dynamische en veelzijdige compacte SUV die comfort en functionaliteit perfect combineert met een stijlvol design. Met slechts 38.000 kilometer op de teller is dit specifieke model, uitgevoerd in de elegante kleur Black Oak Brown metallic, bijna niet van nieuw te onderscheiden en biedt het nog vele jaren van betrouwbare en plezierige rijervaring.

Deze T-Roc is uitgerust met een krachtige 1.5 liter motor met 150 pk gekoppeld aan een soepele DSG-automaat die zorgt voor een naadloze overdracht van kracht, waardoor het rijden zowel in de stad als op de snelweg een vloeiende ervaring is. Met deze motorisatie en transmissie biedt de auto een uitstekende balans tussen prestaties en brandstofefficiëntie.

Het interieur van de T-Roc is rijk uitgerust met luxe voorzieningen die elke rit comfortabel en aangenaam maken. De climate control zorgt voor een perfect klimaat ongeacht de weersomstandigheden buiten. De sportstoelen bieden uitstekende ondersteuning en comfort, zelfs tijdens langere reizen of dynamisch rijden. Bovendien zijn deze stoelen voorzien van stoelverwarming, wat vooral in de koudere maanden een welkome toevoeging is.

Voor wat betreft technologie is deze T-Roc ook goed bedeeld. Het navigatiesysteem helpt je moeiteloos je bestemming te bereiken, terwijl Apple CarPlay en Android Auto integratie het mogelijk maken om je smartphone veilig te gebruiken tijdens het rijden, voor bijvoorbeeld muziek, telefoongesprekken of navigatie. De parkeersensoren voor en achter maken parkeren in krappe ruimtes eenvoudiger en minder stressvol.

Het exterieur wordt versterkt door 17-inch lichtmetalen velgen die niet alleen bijdragen aan de esthetiek van de auto, maar ook aan de rijprestaties door een goede grip en handling.

Kortom, deze Volkswagen T-Roc uit 2019 is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een stijlvolle, comfortabele en praktische compacte SUV. De combinatie van luxe voorzieningen, geavanceerde technologie en een robuuste uitstraling maakt het een aantrekkelijke optie voor zowel dagelijks gebruik als voor avontuurlijke uitjes.






== Een begrip in de regio ==

Als het om auto’s gaat, is Koene Auto inmiddels al ruim 50 jaar een begrip in de regio Velsen. In 1952 startte grondlegger Loek Koene aan de Hagelingerweg in Santpoort een klein garagebedrijf, dat inmiddels is uitgegroeid tot een modern Fiat-dealerbedrijf.
Na een periode gevestigd te zijn geweest in IJmuiden, betrok Koene Auto in 1998 het huidige dealerpand aan de Broekerdreef in Velserbroek. Wij staan voor u klaar, voor een proefrit in een nieuwe Fiat tot onderhoud.
Uiteraard bent u van harte welkom in ons bedrijf. Kom eens langs in onze vestiging in Velserbroek of vraag direct online een offerte aan voor de Fiat naar keuze.