500L Trekking, 500 GQ, Panda Two-tone: kleine Fiat-nieuwtjes in Genève

Fiat heeft geen grote primeur voor de autosalon van Genève die volgende week van start gaat. In plaats daarvan neemt het merk tal van kleine nieuwtjes mee.

De 500L Trekking, de 500 GQ en de Panda Two-tone Concept: dat zijn de drie nieuwtjes van Fiat op de autosalon van Genève volgende week. Helaas, nog geen 500X dus en ook geen zevenzits versie van de 500L.

De 500L Trekking maakt in zijn Europese outfit zijn debuut op de autosalon van Genève. De Amerikaanse versie van de Trekking debuteerde al op de autoshow van Detroit in januari. De 500L Trekking is eigenlijk niets meer of minder dan een 500L met stoere jas. Maar het moet gezegd: die jas zit ‘m als gegoten.

Nieuwtje nummer 2 is de 500 GQ. Deze auto is gebaseerd op de 500S en is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Fiat en mannenblad GQ. Hij onderscheidt zich met badges, striping en andere details in in- en exterieur van de gewone 500S.

Ook in Genève staat de Panda Two-tone. Fiat geeft nog geen foto’s vrij maar deze Panda is niet wat je denkt. Het gaat namelijk niet om een in twee kleuren gespoten carrosserie, maar een speciale drielaags lak die meerdere kleuren herbergt, die afhankelijk van de lichtinval oplichten. Fiat laat twee tinten van deze speciale lak zien.

Tags: