Fiat 500L Vans Design Concept: voor surfdudes

Fiat heeft op een surfevenement in California de 500L Vans Design Concept gepresenteerd. Deze speciale 500L is aangekleed met dessins van het beroemde schoenenmerk Vans.

De beroemde Vans-dessins zijn de inspiratiebron geweest voor de Fiat 500L Vans Design Concept. Overal vind je op deze speciale 500L de bekende printjes terug: palmbomen op de stoelen, wafel-design in de grille en blokjes op het dak.

Vans-logo’s en -labels zijn aangebracht op het koetswerk en binnenin zijn dashboardpanelen versierd met vrolijk gekleurde logo’s. De pedalen en diverse opbergvakken zijn bekleed met hetzelfde materiaal als de onderkant van de Vans-schoenen.

Aan de buitenkant is de Vans Design Concept verder nog aangekleed met een opvallende grille, bestaande uit vier koelgaten met daaromheen led-verlichting. 18 inch matzwarte wielen, een tweekleurige koets en dakdragers met daarop plaats voor twee surfplanken maken de Vans Design Concept compleet. Fiat heeft vooralsnog geen plannen om een Vans Edition van de 500L op de markt te brengen, maar wellicht dat enthousiaste reacties van het publiek daar verandering in kunnen brengen.  

Tags: