Fiat introduceert ‘coole’ nieuwe modellen

Zomerse temperaturen zorgen voor oververhitte automobilisten. Fiat wapent zich tegen de warmte met een aantal Edizione Cool-uitvoeringen.

De Panda Edizione Cool is gebaseerd op de Dynamic-versie. Voor 500 euro meerprijs wordt een handbediende airconditioning gemonteerd: een voordeel van 195 euro. De Panda Edizione Cool is leverbaar vanaf 9.495 euro. Op de Punto Classic is airco voortaan zelfs helemaal standaard, zonder dat hier een prijsverhoging tegenover staat. De vanafprijs voor de driedeurs is 10.995 euro.

Voor een meerprijs van 900 euro boven de Fiat Grande Punto Dynamic biedt de Edizione Cool zaken als handbediende airconditioning, een middenarmsteun met opbergvak, elektrische lendensteunverstelling op de bestuurdersstoel, cruise control en mistlampen voor. Prijzen voor de Grande Punto Edizione Cool beginnen bij 13.995 euro (driedeurs) en 14.595 euro (vijfdeurs).

Ook de Stilo en Croma zijn in extra verkoelende uitvoering leverbaar. Meer details staan op de website van Fiat Auto Nederland.

Tags: