Fiat Panda: vier op een rij


Om de belangstelling voor de Panda op peil te houden, brengt Fiat vlak voor de grote zomeruittocht vier nieuwe varianten van de populaire stadsauto op de markt. Wie het vakantiegeld nog niet in een zonbestemming heeft gestoken, vindt misschien in de actie een aanleiding om het geld alsnog te besteden.

De vier aanwinsten luisteren naar de flitsende namen Navigator, Class, Sky en SportSound. Elk van de namen geeft een aardig idee van de bijzondere karaktertrekken van de betreffende Panda. Zo heeft de Panda Navigator een Blaupunkt Freestyler navigatiesysteem aan boord. De prijzen van dit model beginnen bij € 10.695,–.

De Class, te koop vanaf € 10.995,–, zoekt het in een hoop luxe extra’s. Waaronder airconditioning, een in delen neerklapbare achterbankleuning, dakrails en parkeersensoren. Voor hetzelfde geld biedt Fiat ook de Panda Sky. Een uit twee delen bestaand open dak beslaat bijna 70 procent van het totale dakoppervlak en geeft in geopende toestand natuurlijk een mooie ‘sky-view’.

Laatste deelnemer aan ‘vier op een rij’ is de Panda SportSound. Met knopjes op het stuurwiel bedien je in dit model een geluidsinstallatie met zes luidsprekers en een subwoofer. Wie bassend door de straten wil, moet wel € 11.395,– neertellen bij de dealer. Maar dan krijg je er bovendien elektrisch te bedienen buitenspiegels, ABS, twee airbags, mistlampen, dakrails én lichtmetalen wielen bij.

Tags: