Magische uitvoering Fiat Panda

Fiat brengt een opvallend actiemodel van de Panda op de markt. De Panda Magic is niet te missen vanwege zijn paarse kleur, al is de auto ook in het wit leverbaar. Van de magische Panda komen 250 exemplaren naar Nederland voor 9.695 euro per stuk.

Natuurlijk heeft de Fiat Panda Magic meer te bieden dan alleen een opvallende kleur. De standaarduitrusting is uitgebreid met onder meer centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, een in hoogte verstelbaar stuur, elektrisch bedienbare ruiten aan de voorzijde, airconditioning en mistlampen aan de voorzijden. Wie deze accessoires los zou bestellen, is 715 euro meer kwijt.

De Magic, die te herkennen is aan een speciale badge op de flanken, is ook te voorzien van lichtmetalen velgen. Voor 415 euro extra wordt een setje Fiorano’s gemonteerd. De Magic-uitvoering bewijst dat de Auto van het Jaar 2004 nog niets van zijn hippe karakter heeft verloren. Paars is immers de modekleur van dit jaar. Sinds de introductie van de Panda eind 2003 zijn er in Nederland al ruim 37.000 exemplaren van verkocht.

Tags: