Mediamarkt gaat auto’s verkopen

De Mediamarkt gaat tijdelijk auto’s verkopen. Fiat Panda’s om precies te zijn. Tijdens de Gekkenhuisdagen van de elektronicawinkel is de Panda met TomTom-navigatiesysteem verkrijgbaar voor 7.990 euro.

Als je van 31 oktober tot en met 4 november de Mediamarkt bezoekt dan loop je een Fiat Panda tegen het lijf. Tijdens de zogenaamde Gekkenhuisdagen verkoopt het elektronicawarenhuis de stadsauto in combinatie met TomTom-navigatiesysteem voor 7.990 euro. De normale prijs van deze combi bedraagt 10.404, hoewel Fiat zelf ook diverse acties heeft op de Panda.

In elke vestiging van de winkel staat een witte Fiat Panda en een verkoper van de plaatselijke dealer die meer informatie kan geven over de auto. De Panda die in de Mediamarkt wordt verkocht is een 0.9 TwinAir Turbo in Pop-uitvoering.

De optiemogelijkheden zijn beperkt. Je kunt voor 800 euro airconditioning bijbestellen. De standaardkleur is wit, andere kleuren zijn te verkrijgen voor een kleine meerprijs. Nadeel is wel dat je geen auto kunt inruilen.   

Tags: