Nieuwe uitvoeringen en kleuren voor Fiat 500L

Fiat introduceert de 500L Beats Edition en diverse nieuwe optiepakketten. Ook komt er nieuwe lakkleur beschikbaar en zijn er nieuwe bekledingsopties.

Fiat heeft een aantal kleine 500L-nieuwtjes. Het eerste is een nieuwe lakkleur: Venezia Blue, dat is te combineren met een wit dak. Fiat biedt daarnaast nieuwe stoffen en lederen bekledingsopties voor het interieur aan. Voor ‘modeljaar 2014’ zijn er ook diverse nieuwe optiepakketten voor de uitvoering Pop Star, maar het is nog niet zeker of al deze nieuwtjes ook voor Nederland gelden.

Het grootste nieuws is de nieuwe uitvoering Beats Edition, die in samenwerking met BeatsAudio by Dr. Dre is ontwikkeld. Aan de buitenkant valt de zwart-grijze kleurstelling op, waarbij het dak en/of de carrosserie in matlak zijn uitgevoerd – variërend per land. Rode accenten op de spiegelkappen, rode remklauwen, zwarte 17 inch wielen, chromen accenten en privacy glass horen ook bij de Beats Edition.

In het interieur overheersen wederom de kleuren grijs en zwart en er zijn rode stiksels op de stoelen te vinden. Uiteraard is er een BeatsAudio-systeem met 520 Watt vermogen, zes speakers en een subwoofer. De Beats Edition is verder voorzien van luxe opties als climate control, het Uconnect infotainmentsysteem en een lichtsensor.

De Fiat 500L modeljaar 2014 wordt, naast het aanbod van de huidige motoren, ook geleverd met de eerder aangekondigde 1.4 T-Jet benzinemotor en de 1.6 MultiJet dieselmotor – beide met 120 pk. 

Tags: