Sportieve Fiat Tipo City Sport

De Fiat Tipo is vanaf nu ook leverbaar als City Sport. De Fiat Tipo City Sport zich onderscheidt door zijn donkere details, rijke uitrusting en competitieve prijs.

De City Sport is leverbaar in 10 lakkleuren, waaronder het exclusieve Metropolis Grey, en staat op 18-inch diamantgeslepen lichtmetalen velgen. De grille, buitenspiegels, portiergrepen en raamstijlen zijn allemaal hoogglans zwart afgewerkt.

De nieuwe Tipo City Sport wordt standaard geleverd met full-LED-koplampen. Uitgerust met het 5e generatie UConnect infotainmentsysteem met een 10.25 inch scherm en draadloos Apple CarPlay en Android Auto, past de ruime middenklasser perfect in de moderne tijd.

Verder is de Tipo City Sport voorzien van parkeersensoren achter, Keyless Entry/Go, draadloos snelladen van de smartphone, 3,5 inch TFT instrumentenpaneel, cruise control, snelheidsbegrenzer, regensensor en een met leer bekleed stuur en versnellingspook.

De nieuwe Tipo City Sport is leverbaar met een 100 pk sterke 1.0 liter driecilinder. Deze is goed voor 190 Nm aan koppel waarmee de auto een trekgewicht van 1500 kilo heeft. De motor is gekoppeld aan een handgeschakelde vijfversnellingsbak.

De Fiat Tipo City Sport is als hatchback leverbaar vanaf € 27.790 en als stationwagon voor slechts € 28.990.

Tags: