Fiat private lease aanbiedingen

All-inclusive betalen en zorgeloos rijden, het kan ook met de Fiat Punto en Tipo. Tijdelijk is er private lease tegen aantrekkelijke voordeelbedragen. 

Leasys, de leasemaatschappij van Fiat, biedt twee familie/zakenauto’s aan tegen voordelige private lease-tarieven. Je rijdt nu de Fiat Punto TwinAir 100 Turbo Popstar vanaf 259 euro per maand, voor de Fiat Tipo 1.4 (95 pk) Pop rekent Leasys niet meer dan 339 euro per maand. 

Dit zijn all-inclusive tarieven: alle benodigde vaste kosten (belastingen, verzekering, rente, onderhoud et cetera) zijn inbegrepen, je betaalt alleen nog de variabele kosten zoals de brandstof. De aanbiedingen gelden voor het Budget-private lease-pakket bij een looptijd van 60 maanden en 7.500 te rijden kilometer per jaar. Naar wens kun je kiezen voor een alternatief. Vraag de Fiat-dealer naar de mogelijkheden en om een offerte op maat.

Met het leaseproduct word je volledig ontzorgd door de Fiat-dealer. Bij aanvraag worden je persoonlijke gegevens getoetst en geregistreerd bij het BKR te Tiel. Het aangeboden lease-pakket valt onder het Keurmerk Private Lease. 

Tags: