Win €5000 cash bij aankoop van een kansauto!

Een nieuwe auto kopen is een feestje. Een nieuwe Fiat 500, Panda of Punto zeker! Bij Koene Auto word je helemaal gelukkig, want wij geven tijdelijk tot € 4.900,- korting op 20 geselecteerde auto’s*. Maar daar blijft het niet bij, want: 1 van de 20 kopers van een Fiat uit onze showroom, krijgt een extra retourbonus van €5.000!

De winnaar ontvangt dit bovenop de voorraadkorting, die je al hebt gekregen bij aankoop van je auto! Je geduld wordt even op de proef gesteld, want nadat onze 20 voorraad-auto’s zijn verkocht, trekt de notaris de winnaar uit de 20 kopers. Een kans van 1 op 20 dat jij die € 5.000,- cash retour ontvangt!

Bekijk alle auto’s met korting

Kom langs Koene Auto en koop snel de auto van jouw keus! Hij staat direct voor je klaar in onze showroom. Wie weet ontvang je voor een eind van dit jaar nog een bonus van € 5.000,-!

*Actievoorwaarden: Cashback actie
Deze actie is enkel geldig bij de volgende voorraadauto’s:
– Fiat 500C
– Fiat 500X
– Fiat 500L
– Fiat Panda
– Fiat Punto

Voorraadauto’s beschikken over een kenteken. Je rijdt dus zo weg in je nieuwe Koene Fiat! Kom langs onze showroom en bekijk direct onze voorraad. Online herken je de geselecteerde auto’s aan de CashBack sticker.

Tags: