Fiat 500 Ribelle en 500L Urbana Trekking

In het zonnige Miami heeft Fiat twee speciale edities onthuld, een van de 500 en een van de 500L Trekking. 

De Fiat 500 Ribelle is gebaseerd op het instapniveau Pop. Fiat laat met deze showcar zien hoe je met een beetje kleur al een leuke en ‘persoonlijke’ Fiat 500 kunt samenstellen. De voor- en achterlichten zijn voorzien van glanzend zwarten omlijstingen. De zwart gespoten wielen hebben rode accenten, net als het dak en de spiegelkappen. De Ribelle zal beschikbaar komen in vier lakkleuren, die te combineren zijn met de interieurtinten grijs/zwart of grijs/rood. 

De Fiat 500L Urbana Trekking is uitgedost om je op straat te kunnen laten zien. En horen, want standaard wordt deze gelimiteerde editie geleverd met het uitgebreide Beats-audiosysteem en (in Amerika) SiriusXM-satellietradio. Deze 500L Trekking komt beschikbaar in zes lakkleuren, maar het op de show toegepaste Matt Grigio Chiaro (grijs met een mat zwart dak, zie foto) is uniek en niet voor de verkoop bedoeld.

De 17 inch wielen in mat zwart sluiten mooi aan bij dezelfde tint op de buitenspiegels, zijskirts en omlijstingen van de Urbana. Op de portiergrepen, rond de achterlichten en op enkele andere plekken vind je ook chromen satijnlak. In het interieur keert zwart weer terug (of mat grijs), op het lederen stuurwiel, de lederlook portierbekleding en de zetels. 

De twee Fiat-edities zijn dit weekend en aanstaande week te zien op de autoshow in Miami. Ze komen in ieder geval op de markt in Noord-Amerika. Of ze ook hier in de showroom terechtkomen is onduidelijk. In ieder geval kan iedereen zich er door laten inspireren; veruit de meeste accessoires zijn ook voor jouw 500 of 500L verkrijgbaar. 

Tags: