Fiat Grande Punto NeroBianco alleen voor Nederland

Fiat introduceert een nieuwe, gelimiteerde versie van de Grande Punto. De NeroBianco dankt zijn naam aan de ‘Glory White’ carrosseriekleur in combinatie met zwarte accenten. De auto komt in een oplage van slechts 200 stuks.

De Fiat Grande Punto NeroBianco komt alleen op de Nederlandse markt beschikbaar in een gelimiteerde oplage van 200 stuks. De NeroBianco is niets meer of minder dan een Grande Punto in de kleur Glory White, opgeleukt met wat (zwarte) accessoires.

De NeroBianco heeft zwarte buitenspiegels, een elektrisch bedienbaar panoramadak, donkergetinte achterruiten en donkere koplampbehuizingen. Daarnaast is de gelimiteerde oplage voorzien van zijskirts, 16 inch lichtmetalen wielen, een achterspoiler en sportief afgestelde vering.

Onder de motorkap ligt de bekende 1.4 achtklepper met 77 pk. Naast de genoemde opties is de NeroBianco voorzien van elektrisch bedienbare zijruiten vóór, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, airconditioning, radio/cd/mp3-speler met zes speakers en met stuurwielbediening, sportieve bekleding en mistlampen vóór. De prijs van al dit moois bedraagt 15.795 euro.

Tags: