Fiat komt met gelimiteerde 500 Rivièra Maison

Fiat brengt een gelimiteerde editie uit van de 500, voordat begin volgend jaar de vernieuwde 500 bij de dealers staat. De 500 Rivièra Maison is dankzij de opvallende bestickering een niet te missen verschijning.

Fiat presenteert de 500 Rivièra Maison, in samenwerking met de interieurwinkel waar deze uitvoering zijn naam aan ontleent. Het gaat om een gelimiteerde oplage van honderd stuks. De auto’s zijn bij diverse winkels van Rivièra Maison (in Amsterdam, Den Haag, Heemstede, Hoofddorp, Laren en Rotterdam) te bewonderen maar worden bij de Fiat-dealer verkocht.

De gelimiteerde 500 is te herkennen aan de pastelwitte kleur met opvallende stickers. Op de B-stijl is een Rivièra Maison-logo aangebracht. Verder heeft de speciale uitvoering chromen spiegelkappen en 16 inch lichtmetalen wielen. Het dashboard is wit en voorzien van een Rivièra Maison-opschrift. Ook op de dorpels is te lezen met welke uitvoering je te maken hebt. De 500 wordt geleverd met diverse Rivièra Maison-accessoires, zoals een mapje, een parkeerschijf met inparkeerinstructies, een paraplu en een sleutelhanger.

De Rivièra Maison is gebaseerd op de Lounge-uitvoering, wat betekent dat luxe als Frau lederen bekleding, een digitaal instrumentarium, airconditioning en een panoramadak standaard is. De gelimiteerde oplage wordt alleen geleverd met 80 pk sterke TwinAir turbomotor. De prijs bedraagt 18.495 euro. 

Tags: