Fiat voegt Panda en Punto Young toe aan assortiment

Voor iedereen die zich jong voelt heeft Fiat een nieuwe uitvoering: Young. Je kunt kiezen uit de Panda en Punto.

Fiat levert de Panda en Punto vanaf nu in een nieuwe uitvoering: Young. De Panda Young is te verkrijgen met een 60 pk sterke TwinAir-motor en kost 9.995 euro. De Punto Young is uitgerust met 100 pk sterke 0.9 TwinAir turbomotor en mag mee voor 11.995 euro. De vijfdeursuitvoering kost 700 euro meer. Alle Young-uitvoeringen vallen in de 14 procent bijtellingscategorie.

De Panda Young is te herkennen aan de matgrijze wieldoppen en spiegelkappen, speciale Young-bestickering en gele wielnaafdoppen. In het interieur is speciale bekleding met gele sticksels te vinden. Een Clarion radio/cd/mp3-speler met Bluetooth behoort ook tot de standaarduitrusting. De Panda Young is verkrijgbaar in vijf kleuren: wit, rood, zwart, zilvergrijs en groen.

De Punto Young is iets minder uitbundig. Matgrijze spiegelkappen, een hoogglans zwarte B-stijl en Young-logo’s op de voorschermen zijn de enige herkenningspunten. Van binnen heeft de jeugdige Punto stoelen met ‘jeans-stof’ en gele stiksels, aangevuld met logo’s op de hoofdsteunen. Ook in de Punto is het Clarion audiosysteen te vinden. Je kunt de Punto Young meer uitstraling geven door het Style Pack aan te kruisen op de optielijst. Dit pakket omvat 15 inch lichtmetalen wielen, privacy glass en mistlichten vóór. 

Tags: