Fullback maakt vernieuwing bedrijfswagens Fiat compleet

Met de bekendmaking van de prijzen van de Fullback is het assortiment bedrijfswagens van Fiat compleet. De pick-up is er vanaf 24.990 euro, exclusief btw en BPM.

Fiat maakt de prijzen van de Fullback bekend. De pick-up wordt in Nederland verkocht als bedrijfswagen en heeft een vanafprijs van 24.990 euro, exclusief btw en BPM. Fiat levert het model met een enkele en een dubbele cabine, die eerste is een zogenaamde verlengde cabine met laadruimte achter voorstoelen.

De standaarduitrusting van de Fullback omvat onder andere zeven airbags, rijstrookassistentie, een trailerstabilisatiesysteem, airconditioning en centrale portiervergrendeling met afstandsbediening. Qua motoren is er keuze uit 150 en 180 pk, in beide gevallen geleverd door een 2.4 dieselmotor. Een vijftraps automaat is beschikbaar als optie.

De Fullback heeft afhankelijk van de gekozen cabine een laadruimte met een lengte van 1,52 tot 1,85 meter, een laadvermogen van minimaal 1.100 kilogram en een trekgewicht van meer dan 3.000 kilogram. De Fiat Fullback is vanaf augustus verkrijgbaar bij de Fiat Professional-dealers.

Tags: