Star en Rockstar nieuwe uitvoeringen Fiat 500

Fiat komt met twee nieuwe uitvoeringen de 500, Star en Rockstar. Het zijn de nieuwe topversies van het uitgebreide assortiment.

Fiat voegt twee nieuwe uitvoeringen toe aan de bovenkant van het assortiment. De nieuwe versie Star is gebaseerd op de Lounge-uitvoering en de Rockstar heeft de Fiat 500 Sport als basis. Beide versies zijn vooral te herkennen aan de nieuwe kleuren en bekledingen en vervangen de Fiat 500 Collezione.

De 500 Star is uitgerust met 16 inch lichtmetalen wielen, een panoramadak, een multimediasysteem met 7 inch aanraakscherm en chromen details aan de buitenkant. Ten opzichte van de Louge-uitvoering heeft de 500 Star alleen grotere wielen en een specifieke aankleding. Fiat geeft de uitrusting van de lounge namelijk tegelijkertijd een upgrade, het 5 inch Uconnect-systeem is vervangen door de uitgebreidere versie met 7 inch aanraakscherm. De nieuwe kleur White Stella (wit met een paarse gloed) is specifiek voor de 500 Star, maar de nieuwe uitvoering kan ook in andere kleuren worden uitgevoerd. Nieuw zijn de bekledingen binnenin (foto 5 en 6), met een specifieke afwerking voor de nieuwe uitvoering.

De 500 Rockstar is gebaseerd op de Sport-uitvoering en verkrijgbaar in de nieuwe matkleur Green Portofino, naast de reguliere kleuren van het assortiment. Satijnglans afwerking van de chromen delen, nieuwe bekledingen (foto 2 en 3) en de uitrusting van de Star-uitvoering kenmerken de nieuwe 500 Rockstar.

De nieuwe uitvoeringen zijn binnenkort te verkrijgen met 1.2 benzinemotor en 0.9 TwinAir turbomotor. De Nederlandse prijzen zijn nog niet bekend.

Tags: