Een legende is terug

Een auto ontworpen en ontwikkeld als een klassieke spider. Met de perfecte balans tussen rijprecisie en het gevoel van vrijheid dat alleen een échte open sportauto kan bieden. Met zijn in lengterichting geplaatste motor voorin, lage zwaartepunt en achterwielaandrijving heeft de Fiat 124 Spider een perfecte gewichtsverdeling die garant staat voor een ongeëvenaarde rijdynamiek.

124 spider Fiat

Een opwindende rit dankzij vakkundig ontwerpwerk

De Fiat 124 Spider is uitgerust met de betrouwbare 1,4-liter viercilinder turbo met MultiAir-technologie, die 140 pk vermogen en 240 Nm koppel levert, en is verkrijgbaar met een handgeschakelde zesversnellingsbak. De prestaties zijn uitstekend, inclusief een topsnelheid van 215 km / h met een versnelling van 0-100 km / u in 7,5 seconden.

De 124 Spider’s ophanging maakt gebruik van een dubbele wishbone-indeling aan de voorkant en een multilink aan de achterkant, speciaal afgestemd voor meer stabiliteit tijdens remmen en draaien. De besturing is licht en reageert snel met behulp van een elektrisch ondersteuningssysteem.

De stuur- en ophanging-opstelling, het lichtgewicht frame, de uitgebalanceerde gewichtsverdeling en de turbomotor zijn gecombineerd voor een dynamische rijervaring. Verbeteringen voor trillingen en hardheid (NVH), waaronder een akoestische voorruit en isolatiebehandelingen, dragen ook bij aan een geraffineerde, stille rit.
Voor een rijervaring in open lucht, is de zachte converteerbare top van de Fiat 124 Spider eenvoudig te bedienen en vereist een minimale kracht.

Bekijk hieronder de 124 spider op voorraad of kom langs bij Koene!