Belangrijke maatregelen Covid-19

Naar aanleiding van de ontwikkelingen rondom het coronavirus nemen ook wij onze maatregelen. Lees hier meer over de nieuwe richtlijnen omtrent onze dienstverlening en service.

Onze vestiging is geopend volgens de normale openingstijden.

Wij houden ons vanzelfsprekend strikt aan de richtlijnen van de overheid en kunnen vooralsnog de deuren van onze vestigingen openhouden.

Ons advies met betrekking tot een veilig bezoek.

Wij volgen de adviezen van het RIVM en de GGD en verzoeken u thuis te blijven als u gezondheidsklachten heeft. Wij beantwoorden uw vragen dan graag online of telefonisch. Wel een bezoek brengen aan showroom of werkplaats? Dan is het goed te weten dat wij alle mogelijke voorzorgsmaatregelen nemen om dit zo veilig mogelijk te laten gebeuren.

  • Medewerkers met klachten blijven thuis.
  • Wij schudden geen handen en bewaren 1,5 meter afstand.
  • Hygiëneprocedures zijn aangescherpt, ook in de werkplaats (stuur- en stoelhoezen, desinfecterende middelen).

Wij zijn bereikbaar.

Op onze website kunt u alle informatie vinden. Wordt uw vraag hier niet beantwoord of bespreekt u het liever persoonlijk? Dan staan onze verkoopadviseurs u graag per telefoon te woord.

Levering van uw nieuwe auto.

Neem voor vragen over de levering of levertijd contact met ons op. Wij kunnen u meer informatie over de details van uw bestelling verstrekken, en bekijken of het mogelijk is uw auto thuis af te leveren.

Service en onderhoud.

De werkplaats is geopend. Om er zeker van te zijn dat u terecht kunt, verzoeken wij u vooraf contact met ons op te nemen. U kunt ook langskomen om een afspraak te maken.

Een nieuwe auto kopen.

Als u geen gezondheidsklachten heeft, kunt u gewoon naar de showroom komen. Kondig uw komst van tevoren wel even telefonisch aan, dan zorgen wij dat wij klaar staan om u te adviseren bij het uitzoeken van uw nieuwe auto.

Extra service vitale beroepsgroepen

Wij nemen graag onze verantwoordelijkheid in het verzorgen en garanderen van mobiliteit voor mensen met vitale beroepen. Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden voor een servicebeurt, thuislevering van uw nieuwe auto of onze tijdelijke leaseopties.