Fiat Panda Cross heeft prijs

Fiat heeft de meest stoere Panda, de Cross, geprijsd. De extra ruige 4×4-uitvoering kost 19.995 euro. Ook hebben we een set nieuwe foto’s van de Panda Cross.

De Fiat Panda Cross kost 19.995 euro. Fiat gaat de auto vanaf september leveren met 0,9 liter TwinAir-motor. Dit blokje produceert 90 pk vermogen en is met zijn CO2-uitstoot van 114 g/km in de Panda Cross goed voor 20 procent bijtelling.

De Panda Cross is ten opzichte van de Panda 4×4 extra stoer aangekleed, met zwarte, kunststof beschermingsranden rondom de auto en de voor- en achterlichten, aluminiumkleurige skidplates voor en achter, speciale aankleding van het interieur en Cross-logo’s. De mistlichten van de Panda Cross zijn verhoogd en zitten naast de koplampen, terwijl onderin de bumper led-dagverlichting is aangebracht.

Dankzij vierwielaandrijving met drie standen komt de Panda Cross, die een aanrijhoek van 24 graden heeft, een heel eind buiten de gebaande paden. De Cross is verder luxe aangekleed, met onder andere radio/cd/mp3-speler, Bluetooth en automatisch geregelde airconditioning. 

Tags: