Fiat Panda krijgt lichte aanpassingen

De Fiat Panda is weer opgefrist. Het model heeft enkele minimale vernieuwingen aan het in- en exterieur gekregen. Daarnaast is er een nieuwe uitvoering met een zuinige Euro 5-motor.

Fiat heeft de Panda licht opgefrist. Aan de buitenkant zien we andere wieldoppen en grotere buitenspiegels. De nieuwe grille is deels afgesloten. Op de luxere versies van de Fiat Panda zitten stootstrips die in de kleur van de lak zijn gespoten.

Het aantal kleuren lak is uitgebreid. Het assortiment is verrijkt met vier nieuwe kleuren: Rosso Arzillo (zachtrood), Blu Bastian (donkerblauw), Azzurro Cuor (grijsblauw) en de opvallendste, Giallo Birichino (knalgeel).

Ook bij de bekleding van de Fiat Panda kan uit enkele nieuwe kleuren worden gekozen. Daarnaast heeft de Panda nieuwe wijzerplaten. Ten slotte is de opgefriste auto uitgevoerd met een waarschuwingssysteem dat signaleert wanneer veiligheidsgordels niet worden gedragen.

Er zijn geen technische veranderingen. Het assortiment van de Panda wordt wel uitgebreid met de zuinige 1.2-benzinemotor uit de Fiat 500. De uitstoot van deze krachtbron ligt op 113 g/km CO2. Daarmee voldoet de auto aan de Euro 5-norm. Het vermogen is 69 pk.

Tags: